CERTYFIKATY

Dla nas to ogromny zaszczyt – już po raz szósty nasza firma została uhonorowana tym wyróżnieniem. To dla nas ważne, tym bardziej że świadczy o doskonałej reputacji, kondycji firmy i nieustającej dynamice rozwoju. O wiarygodności zestawienia świadczy fakt, że jest całkowicie bezpłatne a o jego przyznaniu nie decyduje Jury tylko wyniki finansowe. Aby otrzymać tytuł firma musi przez trzy lata z rzędu zwiększać obroty i osiągać zysk. To także jedno z najstarszych i najpopularniejszych zestawień, najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm. W Polsce ranking sporządza dziennik „Puls Biznesu” – podobne zestawienia sporządza się w Szwecji, Danii, Litwie, Łotwie, Estonii i Słowenii.

Od lat naszym celem jest propagowanie ciekawych smaków, niegdyś dobrze znanych, czasem bardzo wymagających polskich potraw. Dbamy o nie, pielęgnujemy i często nadajemy im nowego blasku. Symbol przekreślonego kłosa na naszych produktach jest sygnałem, że teraz także osoby będące na diecie bezglutenowej mogą cieszyć się smakiem naszych wyjątkowych potraw.

BRC to międzynarodowy standard bezpieczeństwa żywności (obowiązuje w Wielkiej Brytanii) gwarantujący, że dany zakład produkcyjny pomyślnie przeszedł specjalistyczne testy i inspekcje. Potwierdza także najwyższy poziom zaangażowania kierownictwa oraz kontrole określonych procesów i produktów.

International Featured Standard (IFS) – międzynarodowy standard bezpieczeństwa żywności (obowiązuje w całej Europie Zachodniej – z wyjątkiem Wielkiej Brytanii). Wdrożenie standardu IFS wiąże się zarówno z posiadaniem sprawnie funkcjonującego systemu HACCP, jak i udokumentowaniem pochodzenia surowców oraz zdefiniowaniem możliwych zagrożeń i opracowaniem metod ich zapobiegania.