obsługiwać maszyny produkcyjne zgodnie z instrukcjami technologicznymi;
ustawiać parametry maszyn i kontrolować poprawność ich działania;
nadzorować prawidłowy przebieg procesu produkcyjnego;
kontrolować jakość wyrobów zgodnie z normami HACCP;
prowadzić dokumentację produkcyjną;
dbać o czystość i higienę stanowiska pracy zgodnie z zasadami sanitarnymi.
są gotowe do pracy w systemie zmianowym;
posiadają książeczkę sanitarno-epidemiologiczną;
cechują się odpowiedzialnością i umiejętnością pracy w zespole;
mają doświadczenie w pracy na produkcji lub przy obsłudze maszyn (mile widziane);
mają wykształcenie techniczne (będzie to dodatkowym atutem).
Klauzula informacyjna - rekrutacja
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez SmakMAK Sp. z o.o. z siedzibą w Strzyżewicach moich danych osobowych, tj. wszystkich informacji zawartych w przekazanych przeze mnie dokumentach rekrutacyjnych:
Ta witryna jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązuje Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.